Heureka

Olimme perjantaina 16.3. Heurekassa 6.-8. luokkalaisten kanssa. Heurekassa oli Tarttuvaa ja Seitsemän sisarusta tulevaisuudesta -näyttelyt.

Tarttuvaa -näyttelyssä saimme kaulaamme lätkät, mistä näimme olimmeko me taudin kantajia, levittäjiä vai immuuneja. Näyttelyssä oli erilaisia testejä ja pelejä, miten sait tietää taudeista sekä siitä kuinka paljon esim. juuri sinulla on bakteereja elimistössäsi.  Osa sai uuden tartunnan useaan otteeseen ja silloin oli pakko käydä liuttamassa lätkää sellaiselle tasolle joka taas paransi sinut. Yhteen 8. luokkalaiseen tarttui ebola Tarttuvaa -näyttelyssä. 

Tämän jälkeen siirryimmekin syömään eväitä hetkeksi. Sitten menimme Seitsemän sisarta tulevaisuudesta -näyttelyyn. Siellä kävimme läpi erilaisten sisaruksien luonteenpiirteitä, mielenkiinnonkohteita sekä koulutuksia. Pelien avulla täytyi näyttelyssä selvittää kuka sisaruksista on juuri sinun kanssasi samanlainen. Seitsemän sisarusta -näyttelyssä sait lopuksi itsellesi tulevaisuuden sisaruksen ja kaikilla oli eri ominaisuuksia. Kävimme myös läpi mitä tarvitsisimme mukaan metsään/luontoon mukaan jos lähtisimme retkelle.

Osa ryhmäläisistä ehti käydä myös muissa näyttelyissä ja heidän mielestä parasta oli Heurekan klassikot -näyttely. Lopuksi sai tehdä omat kolikot jeejee!!!

Pääsimme tiedekummiluokkana Heurekaan Kulko Service Oy:n mahdollistamana.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s